Deprecated: Required parameter $renderer follows optional parameter $textdomain in /customers/9/6/7/barbo-toysb2b.com/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-aelia-currencyswitcher/src/lib/classes/settings/wc-aelia-currencyswitcher-settings.php on line 884 Pippi Langstrømpe - Melamin Gavesæt - Barbo Toys
Danish DA English EN

Pippi Langstrømpe - Melamin Gavesæt

Her kommer Pippi Langstrømp’, Tul-la-hop, tul-la-hej, tul-la-hop-sa-sa.

Her får du en super flot spisesæt i originale farver og med flotte motiver fra Pippi Langstrømpe universet. Spisesættet er en perfekt start til når den lille skal til at begynde at spise selv. Spisesættet er lavet af melaminharpiks (BPA-frit) som både er praktisk, slidstærkt og er helt essentielt til hverdagsbrug, picnics og meget mere. En oplagt gaveide til barnedåb, navngivningsfesten, fødselsdage eller jul.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Astrid Lindgrens (14. november 1907 – 28. januar 2002) arbejde er unikt og betydningsfuldt. Hun skrev 34 kapitelbøger og 41 billedbøger. Hendes bøger er blevet oversat til over 100 sprog og solgt over 165 millioner eksemplarer på verdensplan. Astrid var en engageret humanist og kæmpede for børns rettigheder, lighed og dyrerettigheder.

Spisesættet indeholder:
1 tallerken: 21 cm i diameter.
Skål: 16 cm
Kop: 9 cm
3 skeer: 14,5 cm
Varenummer: 8614