Showing all 9 results

 • Barbapapa Transport – 9 shaped...

  Medlemmerne af Barbapapa-familien har i puslespillet lavet sig om til et transportmiddel. bla. bil, traktor, flyver, helikopter og scooter. Når puslespillene bliver lagt ved siden af hinanden, måler de hele 1,30 meter.  Velegnet til børn i alderen 3+ år Puslespillet indeholder 50 dele. Pakkemål: L 320 mm x B 200 mm x H 78 mm….

  Login for at se priser

  Login for at se priser!

 • Barbapapa - Rubber Balls - Display

  Barbapapa – Bolde – Display

  Her får man hele 6 Barbapapa gummi bolde i fire forskellige farver.

  Boldspil er en af de former for leg, der virkelig er med til at styrke motorikken hos små og større børn. Skumbolde er primært til mindre børn, inden de bliver så store, at de begynder at bruge rigtige bolde. Skumbolde kan også bruges til de lidt større børn, hvis man vil være sikker på, at der ikke er nogen, der kommer til skade ved at blive ramt af dem.

  Boldspil styrker motorikken, fordi barnet ofte både skal bruge arme og ben, samtidig med at de skal bruge deres koordination til at gribe og kaste eller sparke, og derfor er det rigtig sundt for udviklingen at spille bold – udover den åbenlyse sundhedsmæssige fordel ved at de får bevæget sig.

  Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

  Velegnet til børn fra alderen 1+ år

  Kan ikke købes enkeltvis – kommer i et display/æske med 6 bolde.

  Varenummer: 2990

  Login for at se priser

  Login for at se priser!

 • Barbapapa - Bil, blå

  Barbapapa – Bil, blå

  Barbapapa bil i naturgummi – blå. Stor og flot bil i naturgummi, der er produceret i samarbejde med Rubbabu. Bilerne er fremstillet i naturgummi med skøn og blød velouroverflade. Den bløde bil og meget holdbare bil med bløde hjul er sjov at lege med for de mindste. Kan tørres af med en hårdt opvredet klud.

  Mål: 15 cm. høj.

  Login for at se priser

  Login for at se priser!

 • Barbapapa - Puslespil

  Barbapapa – Puslespil

  Puslespil i formet æske fra det danske Barbo Toys. Superfin kvalitet i kraftig. Æsken er en dekoration i sig selv på børneværelset. På dette figurformet puslespil er hele familien lavet om til et flot slot.

  Puslespillet har 36 brikker og måler 46×51,8 cm.

  Æsken måler 26.7x20x6 cm.

  Egnet til børn 3+

  Login for at se priser

  Login for at se priser!

 • Road puzzle - Barbapapa

  Road puzzle – Barbapapa

  Saml dine egne veje med Barbapapa.

  + 3 år

  Æskens størrelse er 37.4x26x75 cm.

  Login for at se priser

  Login for at se priser!

 • Puslespil - Safari 9 puzzles

  Puslespil – Safari 9 puzzles

  Barbapapa-familien har formet sig som safaridyr i 9 forskellige puslespil, med i alt 50 brikker. Æsken er en dekoration i sig selv på børneværelset. Dette puslespil indeholder et puslespil for hvert af medlemmerne af Barbapapa-familien formet som vilde dyr.

  Puslespillene forestiller bl.a. elefant, flodhest, krokodille, dromedar, giraf, slange etc.

  Egnet til børn 3+

  Login for at se priser

  Login for at se priser!

 • Sale! Skumbog - Barbapapa & Barbamama

  Skumbog – Barbapapa &...

  Sød Barbapapa skumbog i lysegrøn, med lille historiefortælling om mødet mellem Barbapapa og Barbamama og om at købe et stort hus hvor alle i familien kan lave lige præcis det, de allerbedst kan lide.

  Størrelse 11.5x13x3 cm.

  Login for at se priser

  Login for at se priser!

 • Sale! Barbapapafamilien - Barbapapa skumbog

  Barbapapafamilien – Barbapapa...

  Sød Barbapapa skumbog i lyserød, med lille historiefortælling om Barbapapa og Barbamama’s liv, med deres 7 børn. Bogen er produceret i kraftigt skum-materiale, og indeholder 10 små sider med flotte illustrationer.

  Størrelse 11.5x13x3 cm.

  Login for at se priser

  Login for at se priser!

 • Sale! Barbapjuske Skumbog - Barbapapa

  Barbapjuske Skumbog – Barbapapa

  Sød Barbapapa skumbog i blå, med lille historiefortælling om Pjuske der sover middagslur med pindsvinet og får lopper og mister alt sit hår. Bogen har produceret i kraftigt skum-materiale, og indeholder 10 små sider med flotte illustrationer.

  Størrelse 12x13x3 cm.

  Login for at se priser

  Login for at se priser!